miércoles, 29 de agosto de 2012

Una mica de publicitat gratuïta / Un poco de publicidad gratuita

Hola de nou!

Avui toca actualitzar aquest bloc, hi ha moltes novetats!

Aquesta entrada va destinada a ajudar a donar a conèixer algunes pàgines web i blocs d'amics, tots ells molt interessants.

Primer de tot us parlaré d'una amiga que ha resultat ser una "crack" en tots els sentits; no només és voluntària en temes de la protecció als animals, sinó que té la seva pròpia associació, a través de la qual es duen a terme moltes adopcions de gossos a tota Catalunya. També la podeu trobar al Facebook si us interessa. A més d'això, resulta que també es una MOLT gran artesana, us deixo aquí els enllaços per a què pogueu veure tot el que fa, i les monades d'artesania que hi podeu trobar:

Primero de todo os hablaré de una amiga que ha resultado ser una "crack" en todos los sentidos; no solo es voluntaria animalista, si no que tiene su propia asociación, a través de la cual se llevan a cabo muchas adopciones de perros en toda Catalunya. También la podéis encontrar en Facebook si os interesa. Además de todo ésto, resulta que también es una artesana MUY grande, os dejo aquí los enlaces para que podáis ver todo lo que hace, y las monadas artesanas que se pueden encontrar allí:

Save a life

Facebook Save a life

Facebook Little Mushi

Little Mushi

Ara li toca el torn a una amiga també artesana i animalista: Divanitas. Molts la coneixereu perquè fa anys que treballa en el món de l'artesania, però mai està de més mencionar-la una altra vegada! A més, està d'enhorabona ja que acaba d'augmentar la seva família (només cal que mireu el següent enllaç). Fa unes cosetes precioses, ideals per a tot tipus de detalls!

Ahora le toca el turno a una amiga también artesana y animalista: Divanitas. Muchos la conoceréis porque hace años que trabaja en el mundo de la artesanía, ¡pero nunca está de más mencionarla otra vez! Además, está de enhorabuena, ya que acaba de augmentar su familia (solo hace falta que entréis en el siguiente enlace). Hace unas cositas preciosas ¡ideales para todo tipos de detalles!

Divanitas

També us vull parlar de l'associació de la qual formo part des dels seus inicis: El Cisne Negro Voluntarios. Estic molt (i quan dic molt em quedo curta!) orgullosa de pertànyer a aquest grup de personetes tant animalistes i disposades a ajudar al més necessitat sempre que ho necessiti. No només ens dediquem a ajudar a diferents entitats protectores d'animals, sinó que també participem en diferents projectes d'ajuda social i mediambiental. Només heu de fer un clic al següent enllaç, i de ben segur que us enganxarà! També ens podeu trobar al Facebook:

También os quiero hablar de la asociación de la que formo parte desde sus inicios: El Cisne Negro Voluntarios. Estoy muy (y cuando digo mucho me quedo corta) orgullosa de pertenecer a este grupo de personitas tan animalistas y dispuestas a ayudar al más necesitado siempre que lo necesite. No solo nos dedicamos a ayudar a diferentes entidades protectoras de animales, si no que también participamos en diferentes proyectos de ayuda social y medioambiental. Solo tenéis que hacer un clic en el siguiente enlace, ¡y seguro que os enganchará! También nos podéis encontrar en Facebook:

El Cisne Negro Voluntarios

Facebook El Cisne Negro Voluntarios

Per últim vull parlar d'un amic i col·laborador que fa mil i una coses diferents: no només porta una molt bona botiga a Barcelona (Detalles Barcelona, on podreu trobar també algunes de les cosetes que he anat fent jo), sinó que també és escriptor, i com a prova us deixo aquí els seus blogs, un sobre futbol (això sí, jo ja no entro en a quin equip fa suport i a quin no... això ho haureu d'endevinar vosaltres!) i l'altre sobre la seva botiga:

Por último quiero hablar de un amigo y colaborador que hace mil y una cosas diferentes: no sólo lleva una muy buena tienda en Barcelona (Detalles Barcelona, donde podréis encontrar también alguna de las cosas que ha ido haciendo una servidora), si no que también es escritor, y como prueba un botón; os dejo aquí sus blogs, uno sobre fútbol (eso sí, yo ya no entro en a qué equipo apoya y a quál no... eso lo tendréis que adivinar vosotros mismos), y el otro sobre su tienda:

La vuelta de honor

Blog Detalles Barcelona


No hay comentarios:

Publicar un comentario